K.V. Winty

Welkom op de website van Korfbalvereniging Winty

Activiteiten

Hier vindt u de actuele activiteiten en verslagen van de activiteiten die georganiseerd zijn.

Actueel:
Beste A-junioren, senioren selectie/midweek en vrijwilligers,

Op vrijdag 20 mei 2016 organiseren we het vrijwilligersfeest 2016!

Dit is om jullie te bedanken voor jullie geweldige sportieve inzet van het afgelopen seizoen.

Jullie zijn, samen met je partner, om 20.00 uur van harte welkom. Op welke locatie we je verwachten krijg je later nog te horen.

Wij hebben er heel veel zin in om er samen met jullie een gezellige leuke avond van te gaan maken onder het genot van een hapje, een drankje en een klein beetje entertainment.

Natuurlijk willen jullie dit niet missen, dus geef je snel op voor 1 april! Graag via de mail: sandra.van.gerwen@upcmail.nl en dan kan je meteen aangeven met hoeveel personen je komt.

Mocht je helaas toch echt niet in de gelegenheid zijn om te komen, wat we ons bijna niet voor kunnen stellen, dan willen we je bij deze hartelijk bedanken voor je sportieve inzet. Ook willen we je vragen toch even een mailtje te sturen om je voor deze gezellige avond af te melden.

Het is dus fijn als iedereen een reactie geeft op deze mail aangezien er van veel mensen het emailadres verandert of verandert is. Op deze manier hebben we inzicht wie het mailtje heeft ontvangen en hoeveel mensen we kunnen verwachten. Bedankt hiervoor.

Wij hebben er zin in, dus tot 20 mei!