K.V. Winty

Welkom op de website van Korfbalvereniging Winty

Scheidsrechterindeling

Beste scheidsrechters,

Via de link vinden jullie de meest recente scheidsrechterslijst. Gezien de beschikbare scheidsrechters krijgen de meiden van de A nu geen begeleiders meer mee als ze moeten fluiten. Het is daarom belangrijk als leidster om deze taak enigszins op je te nemen. Dit houdt in dat je ze op hun gemak te stelt en open staat voor alle vragen die ze hebben met betrekking tot het fluiten. 
 
Daarnaast is besloten door het bestuur dat wanneer een scheidsrechter niet komt opdagen (bewust of onbewust) dit gemeld wordt bij Tanja Loeffen. Degene die verzuimt heeft om te fluiten die dient een bos bloemen ter waarde van 10 euro te kopen voor degene die in haar plaats heeft gefloten. Daarom is het van belang dat onderling ruilen ook aan Tanja Loeffen wordt gemeld. 
 
Mochten er nog vragen zijn, neem contact op met Tanja Loeffen. 

Hieronder vind je de meest actuele scheidsrechterslijsten. Deze lijsten zijn altijd op voorbehoud van wedstrijdwijzigingen of foutieve indelingen! Kijk dus voor je gaat fluiten of de indeling nog klopt. Daarnaast is het erg belangrijk dat je de juiste spelregels hanteert! Deze kun je raadplegen in de cursistenmap hieronder.

Scheidsrechterslijsten

Literatuur
In de cursistenmap staat alle informatie voor het fluiten van wedstrijden. Lees deze goed door voor dat je gaat fluiten!