K.V. Winty

Welkom op de website van Korfbalvereniging Winty

Trainingsavond Midweek

Voor dames van Wintelre en omstreken die geïnteresseerd zijn in deelname aan een midweek team is er op donderdag 2 november om 21.00 uur een korfbaltraining in de Rosdoek.

De training is bedoelt om te kijken of ze het spelletje nog kennen en/of om het nog een beetje te leren. Er zijn verder geen verplichtingen aan deze training verbonden en deze is kosteloos.

Bij voldoende animo op deze avond, wordt deze wekelijks aangeboden om zo in Maart 2018 volledig fit te kunnen starten met een midweek team. Het midweek-team speelt dan korfbalwedstrijden op woensdag avond 20.00 uur op sportpark de Meren van vv DEES. Tijdens de competitie worden dan geen trainingen meer gehouden. Een team bestaat uit 8 dames, wenselijk is minimaal 10 dames.

Lijkt je dit wat?

Graag opgeven voor de trainingsavond via winty.wintelre@knkv.net., ook wanneer je deze avond verhinderd bent. Voor vragen kun je mailen naar contactpersoon Carolien Hoppenbrouwers.

Comments are currently closed.